Keresés ×

GelOne

Kiváló fedőképességű, egyfázisú géllakkok, élénk színekben.
GelOne - 1 GelOne - 1 GelOne - 1

GelOne - 1

7 ml

Egyfázisú géllakk | Very White

2 430 Ft

Részletek Jelenleg nem kapható
Kedvencekbe
GelOne - 1 GelOne - 1 GelOne - 1

GelOne - 1

4 ml

Egyfázisú géllakk | Very White

1 790 Ft

Részletek
Kosárba
Kedvencekbe

GelOne - egyfázisú géllakkok 

Ragyogó színek, káprázatos összhatású, egyfázisú géllakk.

A szivárvány minden színének összes árnyalata a tiéd lehet a csodálatos színélénkségű GelOne egyfázisú géllakkokkal. A dekor színeken túl csillámos effektek ragyogtatják meg a GelOne viselőjét, így ezek azok a gél lakkok, amiket egyszerűen mindenki imád. Az árnyalatok, melyek minden stílusigényt kielégítenek, egyediek, s a felsőkategóriájú, magas minőségű pigmentjei biztosítják a viselőjét arról, hogy körmeire a legjobbat választotta. Ezek a színek nem fakulnak egy trópusi nyaraláson sem, az extra napfényt és a szoláriumimádókat is egyaránt kiszolgálják. Az egyfázisú formulának köszönhetően, oldószerrel könnyedén eltávolítható. Könnyű igénybevétel esetén nem szükséges fényzselézni sem, hiszen a GelOne fixálásmentesen köt.

Kötési ideje UV-ban 3 perc, LED-ben 1-1,5 perc.

MN INFO: Ha oldani kívánod a GelOne géllakkot, akkor felvitelekor alapréteg nem szükséges, mindössze egy M Prep réteg a természetes körömlemezre, s annak kipárolgása után máris felhiveted a kiválasztott GelOne-t.

+1 MN TIPP: Oldás mellőzése esetén az M Prep kipárolgása után vigyél fel a természetes körömlemezre egy réteg Acid Free Primert is. Ez utóbbi előkészítő folyadékot már nem kell kipárologtatni. Ha extra tartós géllakkot szeretnél, akkor a GelOne kikötése után vigyél fel egy vékony réteg fényzselét és köttetsd készre a körmöt.

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.