Keresés ×

Fizetési információk

Kétféleképpen tudod kifizetni a webshopunkban a megrendelt csomagodat:

Bankkártyával:

Webshopunkban a Six Payment Safer Pay biztonságos rendszere gondoskodik a bankkártyás fizetésről.

Bankkártyás fizetéskor átirányítunk a szolgáltató fizetőoldalára, ahol Mastercard, Visa, Maestro, Masterpass, Diners Club International és Discover bankkártyákkal tudsz majd fizetni. Arra kérünk, hogy bankkártyás fizetés esetén nézz utána, hogy valóban sikeres volt-e a tranzakció, és megérkezett róla a visszaigazolás is, mert a sikertelen kártyás rendeléseket nem dolgozza fel a rendszerünk.

2021. január 1-jétől az Európai Unióban több lépcsős azonosítás biztosítja a bankkártyás tranzakciókat, hogy bárhol is történik a vásárlás, a kártyabirtokos hitelesíthesse a tranzakciót. Banktól függően SMS-ben, telefonos alkalmazásban, ujjlenyomattal vagy arcfelismeréssel is jóvá kell hagynod a tranzakciódat.

Utánvétellel:

Az utánvétel a GLS futárszolgálaton keresztül történik, és ez esetben csak akkor kell kifizetned a csomagod, ha már átvetted. A csomagokat megrendelés után postázzuk (rendelés utáni első munkanapon általában). Az utánvételes rendelés felára 350 Ft. Házhozszállítás esetén a futárnál készpénzzel és bankkártyával is tudsz majd fizetni.

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.