Keresés ×

Filozófiánk

 

A MarilyNails műköröm alapanyagok és kellékek fejlesztésénél törekedtünk arra, hogy kedvező árak mellett nyújtsunk minőségi szolgáltatást. Folyamatos újításaink során igyekszünk olyan alapanyagokat és kiegészítőket létrehozni, amelyek megkönnyítik a szalonmunkát a mindennapok során.

A MarilyNails-el létrejött egy olyan márka, amely vevőbarát árpolitikájának köszönhetően minden szakmabelinek segítségére válik a kezdetekkor, ugyanakkor minőségi alapanyagokat biztosít, amelyekben nem fogsz csalódni.

Magyarországon több mint 60 partnerünk segítségével arra törekszünk, hogy termékeinket minél szélesebb réteg számára tegyük elérhetővé. Termékeink külföldön már több mint 10 országban elérhetők.

A különböző zselék és gél lakkok követik a legújabb trendeket, emellett nailart kínálatunk biztosítja a változatos köröminspirációk készítéséhez szükséges alapvető díszítő porokat és eszközöket.

Tarts velünk Facebook oldalunkon, illetve iratkozz fel hírlevelünkre weboldalunkon keresztül, ahol folyamatosan értesülhetsz újdonságainkról és kedvezményeinkről!

 

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.