Keresés ×

Építőzselék

Professzionális szalonmunkához fejlesztett, megbízható építő zselék. UV és LED technológiához egyaránt.

MarilyNails építő zselék

A forradalmian új, modern felhasználáshoz alkalmas, kiváló minőségű építőzselék a MarilyNails Builder Gel családjának tagjai: átlátszó, körömágyhosszabbító, valamint a fehér és a rózsaszín építő zselék. Ezekkel a builder gel anyagokkal nagy biztonságban építhetsz sablonra, vagy tölthetsz sablon nélkül, a természetes körömlemezre. Az átlátszó építőzselé családból akár két különböző állagú anyagból is választhatsz! Egy sűrűbb és egy lágyabb builder gél áll a rendelkezésedre, s szinte csak arra várnak, hogy az építőecseted végén sikerre vigyenek! Ezekben az építő zselékben nem lehet csalódni, hiszen tartósságuk, kiváló tapadásuk és könnyű kezelhetőségük mind arra utalnak, hogy egy kifogástalan builder gél van a kezedben. Egy aprócska meglepetés MarilyNailstől neked: az ArchiTech clear építőzselé reszelés során kellemes citrus illatot áraszt.

Építőzselék használata

Ezek az építőzselék UV és Led lámpában egyaránt tökéletesen kötnek, előbbiben 3 perc, utóbbiban egy-másfél perc a kötési idejük. Építés előtt, a természetes körömlemezre a tökéletes és hosszantartó tapadás érdekében használj egy vékony réteg ArchiBase Gélt. A CoverGelek szekciójában minden kívánságod teljesül, ami egy francia köröm esetében felmerülhet. Az univerzális színárnyalat mellett a francia körmök egyenletes és hibátlan megjelenését a CoverGelek tökéletes színfedése biztosítja. A CoverGel zselékkel épített francia körömágyhosszabbítás olyan lesz, akár egy gyöngysor: egyenletes színhatás, kifogástalan összkép. A francia körmök töltéséhez válassz egy enyhén lágyabb, kifejezetten erre a munkafolyamatra fejlesztett CoverGelt, a MarilyNails EasyFill körömágyhosszabító zseléjét. A néhány hetes lenövést tökéletesen takarja, s az alatta lévő CoverGel színével hibátlanul egybeolvad. Azoknak, akik könnyebben építenek sűrűbb anyagokkal, szívesen ajánljuk az ArchiTech CoverGel építő zseléjét. Ez az anyag alkalmas a reszelt mosolyvonalas francia körömhöz, valamint a teljes körömhosszban való építéshez is. A cover pink színű műköröm építőanyag szolid visszafogott megjelenésével sosem fog kimenni a divatból, s a műkörmösök egyik leggyakrabban felhasznált alapanyaga lesz.

A kifejező, jól definiált mosolyvonallal rendelkező ArchiTech SnowWhite francia építőzselé munka közben nem folyik el, mégis kiválóan terelhető anyag. Az erőteljes pigmentációjának köszönhetően vakító fehér, ezáltal a legideálisabb anyaga a francia körmöknek. A lágyabb építőanyagok kedvelőinek pedig a French Gel SnowWhite verzió a favorit. Ezt a zselét olyan könnyű kezelni, hogy szinte már magától beterül a neki szánt helyre. Lágyságához képest ugyanolyan fehér, mint a sűrűbb, ArchiTech SnowWhite társa. A köttetési időnél vegyük figyelembe az erőteljes pigmentációt, s hagyjuk led lámpában legalább másfél percig, UV lámpában pedig három percig. Az építő zselék kiemelt tagja a French PinkGel. Önmagában körömerősítő építőanyagként funkcionál, francia műköröm esetében pedig a lágy áttetsző színét kihasználva körömágy magasításra alkalmazzuk. Egész körömlemezt bevonó erősítésnél alkalmazzunk alá AchiBase Gelt, s a tökéletes tapadás biztosított.

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.