Keresés ×

Vision Acrylgel ecset

9 882 Ft 10 980 Ft


1 db


Mennyiség: db
Kiváló minőségű, válogatott, hegyben végződő lapított befogású természetes szőrű ecset, Kolinsky szőrből. Ez a felsőkategóriás szőr adja az ecset különleges értékét, s a vele végzett munka pedig a kimagasló eredményt. Az ecset tömege a has résznél olyan mértékű nyomóerőt biztosít, ami kényelmesen teríti és tömöríti az acrylgel-t. A szőr hossza kimondottan alkalmas a hosszabb, anyag nyújtó mozdulatokra, ami a kikötött munka reszelésénél időt takarít meg neked. Lyukas végű, szellőzést biztosító ecset kupak védi magát az ecset szőrét a befülledéstől és az esetleges deformálódástól.
 
MN INFO: Építés során az acrylgélhez használj Vision Acrylgel Fluid segédfolyadékot, a munka befejeztével az ecstedet öblítsd át ebben a folyadékban. Győződj meg arról, hogy semmilyen anyagmaradvány ne maradjon az ecseted szőre között.
 
+1 MN TIPP: Az új ecset beavatása hasonló a porcelán ecset beavatásához. Tiszta papírtörlőn enyhén hajlítsd be az ecset összeragasztott szőrét, majd végezz vele 1-2 percig törlő mozdulatokat. Ezt követően az asztali lámpa fényénél az ujjaddal legyezőre nyitó mozdulattal ellenőzizd, hogy van-e még az ecset szőre között ragasztófoszlány. Addig végezd ezt, amíg a ragasztó teljesen ki nem ürül az ecsetből. Ezt követően többször mártsd Vision Acrylgel Fluid segédfolyadékba, majd töröld lapjára az ecseted. Ezt követően máris dolgozhatsz vele.
Ingyenes szállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.