Keresés ×

Fullpigment Colorgel Free - 2

Szuperpigmentált színes zselék, fixálásmentesen

1 950 Ft


3 ml


Mennyiség: db
Ez az extra pigmentált zselé a díszítésekhez elengedhetetlen anyag, de zselés festéshez és teljes fedésre is tökéletesek. Használd őket 1 vagy 2 vékony rétegben, attól függően, milyen hatást szeretnél elérni. Állagát tekintve krémes, könnyen kezelhető. Használható így, tégelyből töményen, de akár sokszoros hígításban is. Kezeld ezt az anyagot úgy, mint egy afféle nailart esszenciát: keverd a színeket egymással, hígítsd géllakkal vagy fényzselével. Ezzel az anyaggal felviheted a mintáidat akár a fényzselé alá, vagy fölé is. Felületi díszítésként is megállja a helyét, ugyanis teljesen szárazra, fixálásmentesre köt.

Kötési idő UV-ban minimum 3 perc, LED-ben átlagosan 2 perc.

MN TIPP: Szerezz be egy M Keverőpalettát, ami 24 részes és keverd ki az első sorozat színedet! Ezek saját színalkotások lesznek, biztosan nem köszön vissza egyik sem más körmén. Az alapszínek is keverhetők egymással, de fehér hozzáadásával sok pasztell árnyalatot kapsz, illetve a kiinduló színhez fekete hozzáadással pedig az alapszín sötét verzióit kapod. Dolgozz eleinte pici mennyiségekkel, a tapasztalatszerzés miatt.

+1 MN INFO: Teljes körömfelületre használd a köröm méretétől függően M4 vagy M7 ecsetekkel!
A Nailart csodálatos színvilágát pedig fesd fel a vendéged körmére M0, M2 vagy MA ecsetekkel! Használat után az ecsetekből az anyagmaradványt öblítsd ki tiszta fényzselével!

 

Ingyenes szállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.