Keresés ×

TopFlow

Fedőfény gél lakkokhoz

1 730 Ft


Mennyiség: db

Fixálást igénylő fényzselé nailart technikákhoz és géllakkokhoz is. Tükörfényes, leoldható, rugalmas, fixálást igénylő GelFlow fedőfény. Magasfényű, szinte feszített víztükörhöz hasonló fényzselé, ami elengedhetetlen a géllakkok és a rugalmas anyaggal - FiberFlow Hardenerrel - megerősített körmök felületi lezárására. Könnyen teríthető és jól kezelhető anyag, ami minden műkörmös szakember polcán ott van. Összetételénél fogva kimondottan tartós fényt érhetsz el vele egy géllakk szín vagy egy megerősített körömlemez felületén. Kötés után enyhe ragacsos réteg keletkezik a felületén, amit M Cleanserrel könnyedén eltávolíthatsz. Ez az anyag kikötött állapotban jól oldható, így kímélve a természetes körömlemezt a reszelő mechanikai hatásaitól.

Kötésidő: UV-ban 3 perc, LED-ben 1,5 perc.

MN TIPP: A géllakk leoldására használj Remover folyadékot. A fényzselét enyhe buffereléssel mattítsd meg, majd áztasd Removerbe néhány percig. A feloldott anyag narancsfapálcával enyhe mozdulatokkal eltávolítható.

+1 MN INFO: Ez a fixálós fényzselé nagyon jól alkalmazható bizonyos nailart technikákhoz is, amikor egy színes anyagot hígítani kell, vagy a felületén elmosott mintát festeni. Ilyen esetekben használj mindig fixálós fényzselét, azaz TopFlowt.

Ingyenes szállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.