Keresés ×

M6 ecset

Kiemelkedő minőségű szintetikus szőrű ecset.

2 290 Ft


1 db


Mennyiség: db

Ez az ecset a legoptimálisabb a zselés körmök építéséhez. Fogása - köszönhetően az ergonomikus fa nyélnek - kényelmes, szintetikus szőre pedig tartós, így hosszú távú társ a zselés műkörömépítésben. Közepes mérete miatt a legelterjedtebb építőecset, ezáltal kiválóan használhatod közepes és nagyobb méretű zselés körmök építése esetén. A teljes körömfelület színnel való bevonása esetén is remekül illeszkedik, a sáncokban és kanyarulatokban jól vezethető szőrrel rendelkezik. Építés még sosem volt ennyire egyszerű, mint az M6-os ecsettel! Használat után tárold fénytől védett helyen!

MN TIPP: Az építőanyagokat használat befejeztével töröld ki tiszta szálmentes törlővel, majd tedd az ecsetet teljesen sötét tárolóeszközbe. Lehet ez egy fiókod, vagy ecsettartód is, a lényeg, hogy semennyi fény ne érje.

+1 MN INFO: A szintetikus szőr élettartamát növelheted, ha az ecsetet sosem nyomod rá a körömfelületre. Valamint a színes anyagokat egy cseppnyi fényzselével mindig kiöblíted belőle. Ecsetmosásra soha ne használj körömlakklemosót!

Ingyenes szállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.