Keresés ×

French - PinkGel

Enyhén fedő rózsaszín építőzselé

7 590 Ft


Mennyiség: db

Közepesen sűrű építő zselé körömágy magasítására, vagy akár az egész köröm megépítéséhez. Nagyon erős, gyorsan kötő zselé; ezért az égetés elkerülése miatt vékonyabban használjuk, vagy köttessük elő a lámpa előtt szórt fényben.

Kötésidő UV-ban 3 perc, LED-ben 1-1,5 perc

 

Ezt az enyhén áttetsző, kellemes rózsaszín zselét válaszd elsősorban a körömágy magasításához. A cover pink cuticula felés eső részére ajánljuk, amivel a francia köröm még természetesebb hatású lesz. Sűrűsége közepes, könnyen teríthető, kezes alapanyag. Ha ezzel a zselével építed meg az egész körmöt, eredményül kellemese üde, finom rózsaín körmöt kapsz. Akár telibe színnel befedve, akár csak így, natúr valóságában hagyva, kiválóan funkcionáló építőanyag. Kötésidő UV-ban 3 perc, LED-ben 1-1,5 perc

 

MN TIPP: Ez a zselé összetételénél fogva kiváló anyag természetes körömlemez erősítésére is. Építhesz vele C íves körmöt, amit utána színnel vonsz be. A köttetést szórt fényben indítsd 20-25 másodpercig, majd betehető a teljes kéz a lámpába.

+1 MN INFO: Mivel ez a zselé rendkívül erős, gyorsan köt, ezért mindenképp ügyelj arra, hogy vastag réteg sokkal nagyobb polimerizációs hőt bocsájt ki. A kötési hőt csökkentheted vékonyabb rétegek köttetésével is.

 

Ingyenes szállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.