Keresés ×

ArchiTech Gel - SnowWhite

Hófehér, sűrűbb építőzselé

6 520 Ft 8 150 Ft


Mennyiség: db

Sűrű, erősen pigmentált, kiválóan hajlítható hófehér építő zselé. Könnyen kezelhető. Sűrűségének köszönhetően egyáltalán nem folyik el, szépen eldolgozható. 

Kötésidő UV-ban 3 perc, LED-ben 1,5 perc

Kiemelkedően fehér, sűrű állagú építőzselé, ami francia körmök szabadszél építéséhez ajánlott. Állagánál fogva nem folyik el, kifejezetten alkalmas ugyanúgy gyakorlásra, mint profiként szalonos munkára. Félkötött állapotban (lámpa típusától és annak erősségétől függően) kiválóan hajlítható, extrém formák kialakításához is kényelmesen használható zselé. Ezzel a zselével kezdőként is biztos kézzel építhetsz francia körmöket, de versenyzéshez is remek választás!

 

Alapréteg szükséges hozzá! Technika sablonos francia köröm építéskor: Húzz egy alapréteget átlátszó építőzselével az előkészített körmön vékonyan, a sablonon kicsit vastagabban (a hosszabbítás formáját megadva).

Lámpázd 1 percig, majd finom mozdulattal távolítsd el a sablont. Így az átlátszó hosszabbításra már el tudod készíteni a fehér véget az Architech Gel Snow White-tal kialakítva, melyet az UV/LED lámpa fénye a clear szabadszélen keresztül már maradéktalanul átköt.

 

MN TIPP: Vastagabb réteg esetén felezd el a mennyiséget és építs két rétegből, a biztosabb kikötés érdekében.

+ 1 MN INFO: A művészi hajlamodat ezzel a zselével igazán kiélheted! Akár felületi 3 D-s mintát is készíthetsz vele a fényzselé felületére.

 

Ingyenes szállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.