Keresés ×

ArchiTech - ClearGel

Profi átlátszó építőzselé

8 150 Ft


Mennyiség: db

Illatos

Közepes sűrűségű, víztiszta építő zselé, kifejezetten szalonmunkához. Könnyen kezelhető, remekül hajlítható, sárgulásmentes anyag.

Kötésidő UV-ban 3 perc, LED-ben 1-1,5 perc

 

Ez a sűrűbb építőzselé minden szalonkörmös kedvencei közé tartozik. Kellemes, jól formázható, de masszívabb állaga miatt nem folyik be a körömsáncokba az építés során. Hosszanti és keresztirányú mozgatásra jól reagál, nyári melegben is kitűnően eldolgozható. Keménysége ellenére is jól reszelhető, köttetés után alapos fixálást igényel. Kellemes citrusos illata a vendégedet is elbűvöli, nem csupán építéskor, hanem reszeléskor is. Állaga alkalmassá teszi hosszabb körmök, valamint extrém körömformák kialakítására is. Kötése UV-ben 3 perc, ledben 1-2 perc.

 

MN TIPP: Építés során használd vékony rétegben a polimerizációs hő elkerülés miatt, így nem csupán a vendégedet kíméled, hanem takarékosan is építesz.

+MN INFO: Ezt a zselét építsd M6-os ecsettel, akár hosszú körmök esetében is! Kikötés után fixáld alaposan M Cleanserrel, valamint szálmentes törlőlappal. Egy alapos fixálás hozzájárul a reszelőid élettartamának növeléséhez.

Ingyenes szállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.