Keresés ×

TopFlow Free

Fixálásmentes, leoldható fényzselé géllakkokhoz vagy bármilyen műkörömhöz

2 690 Ft


Mennyiség: db

Ez az a fényzselé, amit a legszélesebb körben használhatsz géllakkozás, műkörömépítés, vagy nailart körömdíszítés során. A felvitele során állagánál fogva tökéletesen beterül, ezért a legbátortalanabbak is azonnali sikerre számíthatnak vele. Köttetés során megőrzi a felvitt színek eredetiségét, nem módosítja a sötét színeket és nem sárgítja a fehéret, ezért minden típusú köröm fényzselézésre kiváló. A természetes körömlemez óvásának érdekében ezt a fényzselét akár az alatta lévő géllakkal együtt leoldhatod a körömről, elkerülve a reszelő okozta esetleges sérüléseket. Ez a kikötött fényzselé bevonat olyan védőpáncélt ad az alatta lévő anyagnak, ami hetekig sértetlen marad és magas fényével a friss manikűr hatását kelti. Nailart felhasználás során ezzel az anyaggal hígíthatsz bármilyen színes anyagot, árnyalásokhoz fekete anyaggal kikeverve a legtökéletesebb! A TopFlow Free a leginkább fogyó anyagod, tartalék üvegcse mindig legyen a fiókodban!

Köttetése UV-ban 3 perc, LED-ben 1,5 perc.

MN TIPP: A fényzselé leoldásához használj Remover folyadékot. A fényzselét enyhe buffereléssel mattítsd meg, majd áztasd Removerbe néhány percig. A feloldott anyag narancsfapálcával enyhe mozdulatokkal eltávoltíható.

+1 MN INFO: A TopFlowFree köttetés előtt alkalmas bármilyen felületi beszórható effektporok alkalmazására. A bedörzsölős effektporok esetében a félig kikötött fényzselébe dörzsöld a port, majd teljes köttetés után tegyél rá újabb vékony réteg TopFlowFree-t.

Ingyenes szállítás

15000 Ft feletti rendelés esetén

MARILYNAILS, A ZSELÉ SPECIALISTA: Modern és megbízható zselék és gél lakkok azoknak a körmös szakembereknek,
akik kedvező ár mellett szeretnének minőségi szolgáltatást nyújtani.
“Zselék szeretettel” - Marilyntől Neked.